Shoqata Ndihmoni Jetën fton aplikime për 2 Fizioterapist për 2 Qendra për Shërbime komunitare për fëmijët me aftësi të kufizuara në Qytetin e Durrësit dhe Vlorës të cilat janë ngrit në partneritet me Save the Children.

Afati i aplikimit: 12 Qershor 2017, ora 16:30, me orën lokale.

Kontakt: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Për më shumë informacion referojuni Termave të Referencës.

Manuali i Zbatimit të Standardeve

Standardet e Shërbimit të Përkujdesit Shoqëror

Strategjia Kombëtare e PAK

Bëhu vullnetar!

Ju ftojmë t'i bashkoheni nismave te Help the Life!

Plotësoni formularin pë anëtarësimin...

Kontribuo

Banka Kombetare Tregtare
Klienti: Shoqata Ndihmoni Jeten 
Swift : NCBAALTXXX 
Numer Llogarie : 416890138
IBAN EURO : AL0420511162890138CLPRCFEUR1
IBAN NE ALL : AL1720511162890138CLPRCLALL1

Partnerët tanë

 • MMSR
  MMSR
 • Save The Children
  Save The Children
 • UNICEF
  UNICEF
 • Lotaria Kombetare
  Lotaria Kombetare
 • UNDP
  UNDP
 • Komisioni Europian
  Komisioni Europian
 • Inclusion Europe
  Inclusion Europe
 • ABILIS
  ABILIS
 • Hako
  Hako
 • Fondacioni ABC
  Fondacioni ABC
 • Ambasada Gjermane
  Ambasada Gjermane
 • SHDPAK
  SHDPAK
 • OSFA
  OSFA
 • Fondacioni Vodafone
  Fondacioni Vodafone
 • Ambasada Hollandeze
  Ambasada Hollandeze
 • ICCO
  ICCO