Në kuadër të zbatimit të  projekti “Shërbime komunitare për fëmijët me aftësi të kufizuara”, i cili zbatohet nga Shoqata “ Ndihmoni Jetën” në partneritet dhe me mbështetjen e Save the Children kërkojmë të punësojmë një Pastruese e cila do të angazhohet me punën e saj në Qendrën për Shërbime Komunitare për fëmijët me aftësi të kufizuar në Qytetin e Durrësit, ngritur në kuadër të këtij projekti.

Ftohen të gjithë të interesuarit të aplikojnë për këtë pozicion deri në dt. 11 Prill 2018.

Për më shumë informacion referojuni termave të referencës

Manuali i Zbatimit të Standardeve

Standardet e Shërbimit të Përkujdesit Shoqëror

Strategjia Kombëtare e PAK

Bëhu vullnetar!

Ju ftojmë t'i bashkoheni nismave te Help the Life!

Plotësoni formularin pë anëtarësimin...

Kontribuo

Banka Kombetare Tregtare
Klienti: Shoqata Ndihmoni Jeten 
Swift : NCBAALTXXX 
Numer Llogarie : 416890138
IBAN EURO : AL0420511162890138CLPRCFEUR1
IBAN NE ALL : AL1720511162890138CLPRCLALL1

Partnerët tanë

 • Sigma-Interalbania
  Sigma-Interalbania
 • Save The Children
  Save The Children
 • MMSR
  MMSR
 • UNDP
  UNDP
 • Lotaria Kombetare
  Lotaria Kombetare
 • Komisioni Europian
  Komisioni Europian
 • UNICEF
  UNICEF
 • Inclusion Europe
  Inclusion Europe
 • ABILIS
  ABILIS
 • Hako
  Hako
 • Fondacioni ABC
  Fondacioni ABC
 • Ambasada Gjermane
  Ambasada Gjermane
 • SHDPAK
  SHDPAK
 • OSFA
  OSFA
 • Fondacioni Vodafone
  Fondacioni Vodafone
 • Ambasada Hollandeze
  Ambasada Hollandeze
 • ICCO
  ICCO