Nje dite ndryshe ne ambjentet e Qendres ditore te sherbimeve sociale Ndihmoni Jeten ne Prush: Nje aktivitet argetues dhe gjitheperfshires i ideuar dhe realizuar me shume dashuri nga gjimnazistet e Shkolla Mesme Bashkuar Vaqarr dhe mesuesja e tyre. Femijet dhe te rinjte e Qendres dhe gjimnazistet kaluan nje kohe se bashku duke ndervepruar nepermjet lojerave, kercimit, face painting, tullumbacave, lojerave me klloun dhe nje mini inskenim i teatrit “Kesulkuqja” ideuar nga gjimnazistet .

Ky aktivitet eshte fryt i bashkepunimit te Shoqates Ndihmoni Jeten me Gjimnazin e Vaqarrit. Falenderojme pa mase gjimnazistet dhe mesuesen e tyre per emocionet qe percollen ne kete dite!
“Une dhe ti jemi njesoj“ Kjo eshte gjitheperfshirja qe te gjithe duam!

Manuali i Zbatimit të Standardeve

Standardet e Shërbimit të Përkujdesit Shoqëror

Strategjia Kombëtare e PAK

Bëhu vullnetar!

Ju ftojmë t'i bashkoheni nismave te Help the Life!

Plotësoni formularin pë anëtarësimin...

Kontribuo

Banka Kombetare Tregtare
Klienti: Shoqata Ndihmoni Jeten 
Swift : NCBAALTXXX 
Numer Llogarie : 416890138
IBAN EURO : AL0420511162890138CLPRCFEUR1
IBAN NE ALL : AL1720511162890138CLPRCLALL1

Partnerët tanë

 • Sigma-Interalbania
  Sigma-Interalbania
 • Save The Children
  Save The Children
 • MMSR
  MMSR
 • UNDP
  UNDP
 • Lotaria Kombetare
  Lotaria Kombetare
 • Komisioni Europian
  Komisioni Europian
 • UNICEF
  UNICEF
 • Inclusion Europe
  Inclusion Europe
 • ABILIS
  ABILIS
 • Hako
  Hako
 • Fondacioni ABC
  Fondacioni ABC
 • Ambasada Gjermane
  Ambasada Gjermane
 • SHDPAK
  SHDPAK
 • OSFA
  OSFA
 • Fondacioni Vodafone
  Fondacioni Vodafone
 • Ambasada Hollandeze
  Ambasada Hollandeze
 • ICCO
  ICCO