Lajme

Ekspert lokal për të ofruar sesione trajnimi me prinderit e femijeve me veshtiresi ne zhvillim dhe aftesi te kufizuar , Lezhë

Data e Publikimit: 29/11/2021

Shoqata Ndihmoni Jetën, në zbatim të projektit “Mbështetja në moshë të hershme, një mundësi për zhvillimin e fëmijës” mbështetur nga Bashkia Lezhë në kuadër të Programit Rajonal për Demokracinë vendore në Ballkanin Perëndimor (ReLOaD), kërkon të rekrutoj një Ekspert lokal për të ofruar sesione trajnimi me prindërit  e fëmijëve me vështirësi në zhvillim dhe aftësi të kufizuar në qytetin e Lezhës.

Per me teper informacion referojuni Termave te References:

Shkarko Dokumentin e plotë