Lajme

Njoftim për Ekspert/Kompani për të realizuar një video të shkurtër për promovimin dhe ndërgjegjësimin e komunitetit për fëmijët me aftësi të kufizuar, Lezhë

Data e Publikimit: 29/11/2021

Shoqata Ndihmoni Jetën, në zbatim të projektit “Mbështetja në moshë të hershme, një mundësi për zhvillimin e fëmijës” mbështetur nga Bashkia Lezhë në kuadër të Programit Rajonal për Demokracinë vendore në Ballkanin Perëndimor (ReLOaD), kërkon të rekrutoj një Ekspert/Kompani për të realizuar një video të shkurtër  për promovimin dhe ndërgjegjësimin e komunitetit për fëmijët me aftësi të kufizuar në qytetin e Lezhës. 

 

Per me teper informacion referojuni Termave te References:

Shkarko Dokumentin e plotë

Artikuj dhe Lajme

Zbatimi i projektit ''Të rinjtë me aftësi të kufizuara intelektuale mbrojnë të drejtat e tyre”

15.04.2023

Shoqata Ndihmoni Jeten po zbaton projektin "Të rinjtë me aftësi të kufizuara intelektuale mbrojnë të drejtat e tyre” mbeshtetur nga UNDP ne kuader të Programit të Përbashkët të OKB-së ‘Askush të mos mbetet pas/Leave No One Behind’ (LNB2)