Lajme

Pozicion i lirë pune - Financier (kohë të pjesshme)

Shoqata Ndihmoni Jetën, kërkon të rekrutoj një Financier/e që do të ndihmojë në të gjitha çështjet financiare të organizatës dhe zbatimit të projekteve.

 

Aplikimi

  • Kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kriteret e parashkruara në Termat e References, mund të dorrëzojnë CV e tyre brenda datës 21/07/2022, ora 16.30 me orën lokale. në adresën e e-mailit: info@helpthelife.org.al

Shkarko Dokumentin e plotë

Artikuj dhe Lajme

Zbatimi i projektit ''Të rinjtë me aftësi të kufizuara intelektuale mbrojnë të drejtat e tyre”

15.04.2023

Shoqata Ndihmoni Jeten po zbaton projektin "Të rinjtë me aftësi të kufizuara intelektuale mbrojnë të drejtat e tyre” mbeshtetur nga UNDP ne kuader të Programit të Përbashkët të OKB-së ‘Askush të mos mbetet pas/Leave No One Behind’ (LNB2)