Për të dytin vit radhazi Shoqata “Ndihmoni Jetën” do të vazhdoj nismën për fuqizimin e grupit të të rinjëve me aftësi të kufizuar Intelektuale, Vet-advokues.

Qëllimi i këtij projeti është të ndërgjegjësoj Komunitetin dhe Politikbërësit për të drejtat e Personave me Aftësi të Kufizuar Intelektuale dhe njëkohësisht  ngritja e kapaciteteve të grupit Vet-advokues për Vet-përfaqësi.

Këtë vit, aktiviteti ynë do të shtrihet në qytetin e Tiranës dhe të Fierit dhe do të pasqyrohet në vazhdimësi ne faqen tonë. Ky projekt i jep zë grupit më të diskriminuar te personave me aftësi të kufizuar në vënd, personave me aftësi të kufizuar intelektuale. 

Edhe këtë vit nisma jonë u mbështet nga Fondacioni “Shoqëria e Hapur për Shqipërinë”

Manuali i Zbatimit të Standardeve

Standardet e Shërbimit të Përkujdesit Shoqëror

Strategjia Kombëtare e PAK

Bëhu vullnetar!

Ju ftojmë t'i bashkoheni nismave te Help the Life!

Plotësoni formularin pë anëtarësimin...

Kontribuo

Banka Kombetare Tregtare
Klienti: Shoqata Ndihmoni Jeten 
Swift : NCBAALTXXX 
Numer Llogarie : 416890138
IBAN EURO : AL0420511162890138CLPRCFEUR1
IBAN NE ALL : AL1720511162890138CLPRCLALL1

Partnerët tanë

 • Sigma-Interalbania
  Sigma-Interalbania
 • Save The Children
  Save The Children
 • MMSR
  MMSR
 • UNDP
  UNDP
 • Lotaria Kombetare
  Lotaria Kombetare
 • Komisioni Europian
  Komisioni Europian
 • UNICEF
  UNICEF
 • Inclusion Europe
  Inclusion Europe
 • ABILIS
  ABILIS
 • Hako
  Hako
 • Fondacioni ABC
  Fondacioni ABC
 • Ambasada Gjermane
  Ambasada Gjermane
 • SHDPAK
  SHDPAK
 • OSFA
  OSFA
 • Fondacioni Vodafone
  Fondacioni Vodafone
 • Ambasada Hollandeze
  Ambasada Hollandeze
 • ICCO
  ICCO